B&B POLLUX Nijmegen

foto bed and breakfast nijmegen
nederlands overnachten in nijmegen

English bed and breakfast nijmegen netherlands

Deutsch bed und breakfast nimwegen holland

francais chambre d'hotes Nim gue pays bas

Welkom

Beschrijving & Prijzen

Foto's

Route B&B Pollux

Routebeschrijving

B&B POLLUX uw Bed and Breakfast in Nijmegen

Vanuit de richting Amsterdam/Utrecht
U neemt de A12 richting Arnhem. Dan de afslag A50 richting Nijmegen tot aan knooppunt Valburg. Daar neemt u de afslag A15 richting Bemmel/Kleve. . Rij de A15 volledig uit en neem bij knooppunt Ressen de afslag Nijmegen/Kleve (A325. U volgt de A325 richting Nijmegen en via de Waalbrug komt u de stad binnen. U rijdt door tot het verkeersplein ?Keizer Karelplein?. Daar neemt u de tweede afslag. Dit is de Nassausingel (rechter rijbaan houden). Bij de stoplichten, na 100 meter, gaat u rechtdoor en komt op de Kronenburgersingel (rechts van u ligt het Kronenburgerpark). Aan het eind daarvan slaat u linksaf de Voorstadslaan op en gaat onder een grote poort door. Dan rijdt u door tot bij de stoplichten. Daar gaat u rechtdoor, en vervolgens neemt u de eerste straatrechts. Dat is de Biezenstraat. Onze B&B ligt na 100 meter aan de linkerkant.

Vanuit de richting Zwolle/Apeldoorn
U neemt de A50 richting Arnhem-Nijmegen. U volgt de A50 richting Nijmegen-Den Bosch (deel van de route loopt samen met de A12). Daarna volgt u weer de A50 Nijmegen-Den Bosch. U volgt knooppunt Valburg en neemt de afslag A15 richting Bemmel/Kleve. Rij de A15 volledig uit en neem bij knooppunt Ressen de afslag Nijmegen/Kleve (A325). U volgt de A325 richting Nijmegen en via de Waalbrug komt u de stad binnen. U rijdt door tot het verkeersplein ?Keizer Karelplein?. Daar neemt u de tweede afslag. Dit is de Nassausingel (rechter rijbaan houden). Bij de stoplichten, na 100 meter, gaat u rechtdoor en komt op de Kronenburgersingel (rechts van u ligt het Kronenburgerpark). Aan het eind daarvan slaat u linksaf de Voorstadslaan op en gaat onder een grote poort door. Dan rijdt u door tot bij de stoplichten. Daar gaat u rechtdoor, en vervolgens neemt u de eerste straatrechts. Dat is de Biezenstraat. Onze B&B ligt na 100 meter aan de linkerkant.

Vanuit de richting Eindhoven/Den Bosch
U neemt de A50 richting Nijmegen. Neem de afslag knooppunt Bankhoef en rij hier richting Nijmegen/Wijchen. Deze weg rijdt u helemaal uit. U volgt de borden ?Centrum?. U rijdt over de Graafseweg tot het centrum van Nijmegen: het Keizer Karelplein. Daar neemt u de vierde afslag. Dit is de Nassausingel (rechter rijbaan houden). Bij de stoplichten, na 100 meter, gaat u rechtdoor en komt op de Kronenburgersingel (rechts van u ligt het Kronenburgerpark). Aan het eind daarvan slaat u linksaf de Voorstadslaan op en gaat onder een grote poort door. Dan rijdt u door tot bij de stoplichten. Daar gaat u rechtdoor, en vervolgens neemt u de eerste straat rechts. Dat is de Biezenstraat. Onze B&B ligt na 100 meter aan de linkerkant.

Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag
In Rotterdam neemt u de A15 richting Gorinchem en daarna Nijmegen. Bij knooppunt Ressen neemt u de afslag Nijmegen / Kleve (A325). U volgt de A325 richting Nijmegen. Via de Waalbrug komt u de stad binnen. U rijdt door tot het verkeersplein ?Keizer Karelplein?. Daar neemt u de tweede afslag. Dit is de Nassausingel (rechter rijbaan houden). Bij de stoplichten, na 100 meter, gaat u rechtdoor en komt op de Kronenburgersingel (rechts van u ligt het Kronenburgerpark). Aan het eind daarvan slaat u linksaf de Voorstadslaan op en gaat onder een grote poort door. Dan rijdt u door tot bij de stoplichten. Daar gaat u rechtdoor, en vervolgens neemt u de eerste straatrechts. Dat is de Biezenstraat. Onze B&B ligt na 100 meter aan de linkerkant.

Parkeren
Parkeren in de Biezenstraat is gratis. U kunt de auto dus zo voor de deur zetten.

Openbaar Vervoer
Volg de link naar de reisplanner van de Nederlandse Spoorwegen. Dienstregeling en reisplanner voor stadsbussen vindt u op https://www.novio.nl/, voor streekbussen zie https://www.hermes.nl/

Map B&B Pollux

| nederlands | English | Francais | Deutsch | foto | route |